ψαροταβερνα

Στο Δημοριρί σας προσφέρουμε φρέσκο ψάρι μαγειρευμένο με δημιουργικό και ευφάνταστο τρόπο βασισμένο στην παραδοσιακή Μεσογειακή διατροφή

διαβαστε περισσοτερα »

Εστιατόριο

Έχοντας εικοσαετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης η κουζίνα μας βασίζεται σε υλικά άριστης ποιότητας. Τα πιάτα μας έχοντας σαν βάση τις συνταγές της γιαγιάς.

διαβαστε περισσοτερα »

Καφετέρια

Ο προαύλιος χώρος του Δημοριρί προσφέρεται για καφέ, ποτό αλλά και να κάνεται τα μπάνια σας στην παραλία Δημοριγόπουλου με θέα την γέφυρα Ρίου Αντιρίου.

διαβαστε περισσοτερα»


Imac

Το εστιατόριο ΔΗΜΟΡΙΡΙ ιδρύθηκε την δεκαετία του 1960 στην παραλία του Ρίου Πατρών, από τον αείμνηστο Δημοριγόπουλο και από τότε λειτουργεί συνεχώς, στο ίδιο ακριβώς σημείο. Για το λόγo αυτό η συγκεκριμένη περιοχή , η οποία είναι από τις δημοφιλέστερες περιοχές της Πάτρας για φαγητό διασκέδαση και μπάνιο ονομάστηκε παραλία Δημορηγόπουλου.

 

 Τον Ιούλιο του 2000 άλλαξε η ιδιοκτησία του εστιατορίου, αγοράστηκε από τους κληρονόμους του Δημορηγόπουλου από τον σημερινό ιδιοκτήτη κο Ζησιμόπουλο Θεόδωρο ο οποίος ονόμασε το εστιατόριο ΔΗΜΟΡΙΡΙ, που ήταν τον χαϊδευτικό παρατσούκλι του αείμνηστου Δημορηγόπουλου αφού πλέον είχε ονομαστεί όλη η ευρύτερη περιοχή ως "Δημορηγόπουλου"

 

 Η επιχείρηση είναι εστιατόριο Α κατηγορίας που σερβίρει χειροποίητους μεζέδες,φρέσκο ψάρι και θαλασσινά και γεύσεις από την ελληνική αλλά και μεσογειακή κουζίνα. Όλες τις ώρες τις ημέρας σε ζεστή και καλαίσθητη αίθουσα 230 τ.μ. δίπλα στην θάλασσα και με θέα τον Πατραϊκό κόλπο αλλά και την γέφυρα Ρίου Αντίρριου.

 Επιπλέον η επιχείρηση διαθέτει χώρο 90 τ.μ πάνω στην παραλία όπου αναπτύσσει τραπεζοκαθίσματα κάτω από ομπρέλες , ενώ για την περίοδο του καλοκαιριού έχει τοποθετήσει και ξαπλώστρες, οι οποίες παρέχονται δωρεάν στους λουόμενους πελάτες της

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Βραβείο καλύτερης Ψαροταβερνας στην Πελοπόννησο 2016 πήρε η Ψαροταβερνα Δημοριρι σε εκδήλωση που έγινε στο Πειραιά!!!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Ζησιμόπουλος Θεόδωρος, Παραλία Δημορηγόπουλου, Ρίο Πάτρων. Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2610 990 834

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εστιατόριο ΔΗΜΟΡΙΡΙ

Χρησιμοποιόντας πάντα τα πιο φρέσκα υλικά με γνώμονα την ποιότητα.